Utgave 12 2020

I denne utgaven får du masse deilig inspirasjon til vintermenyen! Vi håper det smaker.

Husk at som abonnent kan du lese magasinet digitalt på nettbrett, smarttelefon og pc.

Smakebiter fra utgave 12:

  • Klassisk sjokolademelk

    Du trenger:
    1 plate kokesjokolade (100 g)
    4 stjerneanis
    3 dl vann
    3 dl melk

    Slik gjør du:
    Brekk sjokoladen i biter og ha i en kjele med 3 dl vann og stjerneanis. Kok i 10-15 minutter.
    Rett før servering har du oppi 3 dl melk, varmer opp til kokepunktet og trekker kjelen av plata.
    Denne sjokolademelka er så rik på smak at du ikke trenger krem oppi, med det er jo smak og behag. Ønsker du en litt mindre kraftig smak, så ha i litt ekstra melk.

    OPPSKRIFT ARNE BRIMI FOTO METTE MØLLER

Tidligere utgivelser

Kan leses digitalt dersom du er abonnent. Bestill abonnement her